Tandkristal


Ga met de trend mee, neem een tandkristal

 

Het tandkristal is echt de trend. Een stralende glimlach dat wil toch iedereen. Tandkristallen, een pijnloos tijdelijk sieraad op uw tand! Bij ons kunt u nu ook terecht voor het plaatsen van een Swarovski tandkristal, uiteraard volledig hygiënisch!

De behandeling is onschadelijk voor de tanden, het tandvlees, binnenkant van de mond en de algehele gezondheid. Een tandkristal is bestand tegen eten en drinken en ook tandenpoetsen is geen enkel probleem. Het laten zetten van een tandkristal is geheel pijnloos en risicovrij. De tandkristal wordt aangebracht met een speciale, gepatenteerde en erkende, lijm uit de tandheelkunde die ook door de tandarts gebruikt wordt.

tandkristal

Deze lijm is onschadelijk voor de tanden, het glazuur en uw gezondheid, is transparant en daardoor nauwelijks zichtbaar.

De lijm werkt tevens als een sealer voor de tand, dit houdt in dat er na uitharding geen bacteriën onder het kristal kunnen komen waardoor er dus geen gaatjes onder het kristal kunnen ontstaan.

 

Voordat wij het tandkristal gaan zetten wordt de tand goed gereinigd. Zorg er ook voor dat de tanden goed gepoetst zijn. Drink ook wat van tevoren. Dit omdat je na het plaatsen van het tandkristal minimaal 1 uur niet mag eten en drinken.

Als wij het tandkristal geplaatst hebben dien je nog een minuutje met jouw mond open te blijven zitten, zodat de lijm goed kan drogen.

Mocht een tandkristal onverhoopt binnen 2 weken toch loslaten, plaatsen wij eenmalig gratis een nieuw tandkristal.